Voor de migratie van een oude online toetsomgeving naar een compleet nieuw systeem, wilde Kluwer de oude gegevens graag op een universele wijze aanleveren aan de nieuwe leverancier. De gegevens uit de oude omgeving zijn middels PHP en cURL in een termijn van twee maanden volledig geback-upt en overgedragen. Daarnaast is een online beheerpaneel gemaakt, waarmee deze data doorzocht kan worden.


Dit stijlvolle en chique restaurant midden in het centrum van Deventer had een website nodig die dezelfde uitstraling had als hun bedrijf. Het ontwerp legt de focus op de foto's, waardoor de klant een mooie indruk krijgt. De website is gemaakt met behulp van de laatste technieken zoals HTML5, CSS3 en jQuery. Dit geheel wordt beheerd met DryCMS (Edudeck's eigen CMS), waardoor het wijzigen van pagina's erg gemakkelijk gaat.


Werknemers van Sitel konden hun werkrooster alleen vanaf het intranet opvragen. Dit ongemak leidde tot honderden papieren printjes van werkroosters per week. Door de werkroosters van medewerkers online toegankelijk te maken, konden zij op ieder moment hun actuele rooster bekijken. Zowel op de desktop, als op hun mobiel.