Webapplicaties

Een webapplicatie in de cloud wordt centraal beheerd, u heeft dus geen omkijken naar het technische onderhoud en beheer van de hardware en software. Bovendien zijn deze webapplicaties wereldwijd bereikbaar, en kunnen ze u veel werk uit handen nemen. Edudeck helpt u graag bij het ontwikkelen van deze applicaties. We zijn gespecialiseerd in maatwerk.


Advies

U weet als geen ander welke processen er in uw bedrijf lopen. Wellicht heeft u het idee dat deze processen geautomatiseerd kunnen worden, maar weet u niet precies hoe u dit het beste aan kunt pakken. In dat geval kunt u de hulp van Edudeck inschakelen. We komen bij u op bezoek, analyseren het proces en maken vervolgens een rapport waarmee u doelgericht de verbeterpunten kunt aanpakken.


Websites

Uw website is uw online visitekaartje. Het is daarom ook erg belangrijk dat u ook op het internet te vinden bent. Op die manier kunt u uw bedrijf online op een goede manier profileren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe website, of naar een vervanging van uw huidige website, in beide gevallen kan Edudeck u van dienst zijn. Zowel kleine, simpele websites, als grote, uitgebreide websites behoren tot het arsenaal.
Samen maken we een website die bij u en uw bedrijf past.

Kop koffie drinken